Jag bär mina trosor i flera dagar

Vill du köpa mina använda Milf-trosor?

Vill du köpa mina använda trosor? Det är frågan som många ställer sig när de hör talas om mig. Jag är en kåt milf på 36 år som älskar att sälja mina använda trosor till män som njuter av doften och känslan av en våt fitta. Jag vet att det kan vara en lite udda fetisch, men jag gillar det, och jag vet att det finns många män där ute som delar mina intressen.

Jag bär mina trosor i flera dagar

Helt enkelt för att se till att de är ordentligt mättade med mina kåtsafter innan jag säljer dem. Det kan vara fittsaft, mensblod, eller till och med bajs om du vill ha det. Jag vill att du ska känna mina dofter, njuta av dem och bli upphetsad när du tänker på mig och min fuktiga fitta.

Jag har en trång och skön milf-fitta som alltid är redo att bli tillfredsställd. Jag pullar min fitta varje dag för att få en fontänorgasm, och efter det så sprutar jag ner mina trosor med min kåtsaft. Trosorna jag säljer finns i olika storlekar och modeller, allt från stringtrosor till boxertrosor. Jag väljer alltid de sexigaste trosorna jag kan hitta för att garantera att du njuter av varje ögonblick.

Förutom mina använda trosor så säljer jag även mina använda strumpbyxor och dildos. Jag har en hel samling av sexleksaker som jag använder för att tillfredsställa min kåta fitta. Jag vill att du ska känna mina kåtsafter på allt jag säljer.

Jag kan skicka dig bilder och videor på mig själv när jag pullar min fitta och sprutar ner mina trosor. Du kan se och höra mina fontänorgasmer och njuta av min kåta stön. Jag är öppen för alla dina önskemål och fantasier, så tveka inte att fråga mig om något speciellt.

När du beställer dina använda trosor från mig, skickar jag dem diskret till din adress. Jag vet att många av er vill hålla det hemligt, så jag garanterar att det kommer att vara helt anonymt. Du kan njuta av mina kåtsafter i trosorna utan att någon annan vet om det.

Om du är intresserad av att köpa mina använda trosor eller andra saker från min samling, tveka inte att kontakta mig. Jag är alltid redo att tillfredsställa dig och göra dina fantasier till verklighet. Jag är en milf som vet hur man tillfredsställer en man och jag är säker på att du kommer att bli nöjd med mina trosor och verkligen kommer att njuta av dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *