Att sälja använda trosor är ett kinkigt företag

Milf säljer sina använda blöta trosor

Är en milf på 39 år som älskar att sälja sina använda trosor till andra som tänder på det. Det här är verkligen en spännande nisch, och det finns definitivt en efterfrågan på detta slags produkt!

Att sälja använda trosor är en sexuell fetisch som inte är för alla

Men om du är bekväm med det och har kul med det, varför inte ta chansen att tjäna lite extra pengar samtidigt som du njuter av din sexualitet?

Som köpare av använda trosor har du en hel del val när det gäller material, modell och ”innehåll” i dina trosor. Du nämner att du gärna säljer trosor som är fyllda med safter från min härliga milf-fitta, men jag erbjuder också trosor med mensblod eller bajs om köparen önskar det.

Det är viktigt att du själv känner dig bekväm med det du köper, och att du sätter gränserna för vad du vill köpa och inte vill köpa. Jag erbjuder också olika trosmodeller som passar köparens preferenser.

Att sälja använda trosor är ett kinkigt företag och därför är det viktigt att vi håller vår integritet och säkerhet i åtanke när vi går igenom våra transaktioner. Se till att alltid använda en anonym e-postadress och en säker betalningsmetod för att skydda din identitet.

Jag säljer även använda strumpbyxor och sexleksaker som jag har använt i min mogna milf fitta tills jag fått en fontänorgasm. Det finns definitivt en efterfrågan på dessa produkter också.

När man säljer använda trosor är det viktigt att man kommunicerar tydligt med köparen vad de kan förvänta sig. Jag kan skicka bilder och videor som visar hur jag använder trosorna eller sexleksakerna, och låter köparen bestämma hur länge jag kommer att bära trosorna innan jag skickar dem. Jag kan också skicka en liten provpåse med doften från trosorna så att du kan känna på det innan du köper.

Det kan vara lätt att känna sig obekväm eller osäker när man köper använda trosor, men det är viktigt att komma ihåg att det är en helt normal och accepterad fetisch. Genom att sätta dina egna gränser och kommunicera tydligt med mig kan du njuta av din sexuella kink samtidigt som jag tjänar lite extra pengar på sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *