Jag är öppen för olika typer av trosor

En mogen fittas doft i trosorna

Jag är en mogen kvinna på 48 år och jag tänder på att sälja mina använda trosor till dig som är intresserad. Jag vet att det kan låta ovanligt och kanske rent av konstigt, men för mig är det en källa till spänning och upphetsning. Det är något så sexigt och förbjudet med att sälja mina trosor och veta att någon annan njuter av doften och känslan av mina safter.

Jag är öppen för olika typer av trosor

Vill du ha mina använda trosor med fittsaft, mensblod eller kanske till och med lite bajs? Jag har inga problem med att uppfylla dina önskemål så länge det känns tryggt och säkert för oss båda. Det är viktigt för mig att du känner dig bekväm i dina önskemål och att du kan njuta fullt ut av mina använda trosor.

Jag vill att du ska lukta på trosorna och njuta när du runkar och blir upphetsad när du tänker på mig. Jag tänker ofta på hur det skulle vara om vi träffades och du fick uppleva min mogna fitta på riktigt. Jag vill att du ska fantisera om hur du tränger in i min mogna och trånga fitta med din kuk.

Jag är alltid rejält blöt och kåt och jag pullar min fitta varje dag tills jag får en sprutorgasm och kommer i trosorna. Det är en så skön känsla och jag älskar att tänka på hur mycket du skulle njuta av min fitta om vi träffades på riktigt.

Jag erbjuder ett brett urval av modeller och material på trosorna jag säljer. Jag har allt från små till stora modeller och en mängd olika material såsom bomull, spandex, lycra, nylon, lin och hampa.

Kontakta mig så skickar jag gärna bilder och videor på när jag pullar min mogna fitta i olika trosor så du kan välja den modell och material som passar dig bäst. Jag säljer även använda strumpbyxor och dildos som jag använt i min mogna fitta tills jag fått en sprutorgasm.

Det är en fantastisk känsla att veta att mina safter finns kvar på dina fingrar när du använder mina egna sexleksaker. Jag är öppen för dina önskemål och det är viktigt för mig att du är nöjd med din köpupplevelse hos mig.

Jag har alltid tänt på att utforska min sexualitet och jag tycker det är otroligt spännande att sälja mina använda trosor till personer som vill uppleva något annorlunda och njuta av mina dofter och safter. Jag vill att du ska känna min närvaro och njuta av min kåthet när du luktar på trosorna och fantiserar om mig.

Jag tar alltid väl hand om mina trosor och ser till att de är rena och fräscha innan jag använder dem och sen skickar dem till dig. När jag har använt dem så förvarar jag dem i en påse tills du beställer dem. Då packar jag trosorna noga och skickar dem till dig så att du får uppleva mina dofter på nära håll.

Jag tycker det är spännande att utforska olika typer av trosor och material, och jag har alltid en mängd olika modeller tillgängliga att välja mellan. Oavsett om du föredrar trosor i bomull, spandex, nylon eller något annat material, kan jag hjälpa dig att hitta de perfekta trosorna för att uppfylla dina fantasier.

Jag har även ett stort utbud av sexleksaker som jag har använt i min mogna fitta och jag säljer dem gärna till dig om du är intresserad. Jag har allt från små vibratorer och dildos till större och mer avancerade sexleksaker, så det finns något för alla smaker och preferenser.

Jag tar alltid diskretion på allvar och du kan vara säker på att din beställning kommer att skickas i en diskret förpackning utan några som helst kännetecken på vad som finns inuti. Så om du är sugen på att uppleva något annorlunda och njuta av mina kåta dofter och safter, kontakta mig så hjälper jag dig att hitta de perfekta använda trosorna eller sexleksakerna för att uppfylla dina fantasier.

Kontakta mig gärna om du är intresserad av att köpa mina använda trosor eller andra produkter. Jag är öppen för alla dina önskemål och jag ser fram emot att höra från dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *