En mängd olika trosmodeller

Säljer mina använda trosor och strumpbyxor

Jag vet att det kanske låter lite udda, men jag älskar att sälja mina använda trosor och strumpbyxor till män som uppskattar det. Det finns något riktigt upphetsande över att veta att en annan person är upphetsad av min kroppsliga doft och smak, och jag tycker det är härligt att kunna ge någon den njutning de söker.

Mina trosor och strumpbyxor har en stark doft av min kåta fitta

De är fulla av min fittsaft och svett. Jag vet att det kanske låter lite äckligt för en del, men det är faktiskt väldigt upphetsande för många män.
Om du vill kan jag även skicka med trosor eller strumpbyxor med lite kiss eller mensblod, om du är intresserad av det. Jag erbjuder en mängd olika trosmodeller och material, så du kan välja precis vad du vill ha. Jag har allt från stringtrosor till boxertrosor, och material som bomull och nylon till lyxigare material som siden.
Jag kan också bära trosorna så länge som du önskar – allt från en dag till en hel vecka eller längre. Om du är intresserad av att köpa mina använda trosor eller strumpor, kan du enkelt kontakta mig. Jag kommer att skicka dig en prislista och några bilder på mig i trosorna eller strumpbyxorna, så att du kan se hur de ser ut och hur min fittsaft flödar i dem.
När du har valt vilka trosor eller strumpor du vill ha och hur länge jag ska bära dem, kan jag skicka dem till dig diskret förpackade och med spårbar frakt. Jag säljer också använda sexleksaker som jag har använt för att tillfredsställa min fitta tills jag fått orgasm.
Jag vet att det är en udda fetisch, men det finns många män som uppskattar det. Om du är intresserad av detta, kan jag skicka dig en lista över de sexleksaker jag har tillgängliga och priset för varje. Jag vill att du ska vara nöjd med ditt köp och njuta av mina använda trosor eller strumpbyxor eller sexleksaker, så om det är något du undrar över eller om du har några speciella önskemål, tveka inte att fråga. Jag är öppen för det mesta och vill gärna göra dig nöjd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *