Njut av mina använda trosor

Ung tjej säljer använda doftande trosor

Jag är en tjej på 29 år och jag älskar att sälja mina använda trosor. Det är något som verkligen tänder mig och jag älskar tanken på att någon annan kan få njuta av mina dofter och mina safter. Om du är intresserad av att köpa mina använda trosor så finns det många olika modeller och material att välja på. Jag har allt från stringtrosor till boxertrosor och allt däremellan. Du kan välja vilket material som du föredrar, jag har trosor i bomull, spandex och många andra material.

Jag vill att du ska kunna njuta av mina använda trosor på alla sätt som du önskar. Om du vill ha trosor med fittsaft eller mensblod så kan jag fixa det. Jag vill att du ska känna dig upphetsad när du tänker på mig och min unga trånga fitta. Jag pullar min fitta varje dag tills jag får en orgasm och sprutar i trosorna. Det är en av de största fördelarna med att köpa mina använda trosor – du får njuta av mina safter och mina dofter.

Njut av mina använda trosor

Jag vill att du ska kunna fantisera om mig när du njuter av mina använda trosor. Tänk dig hur jag ser ut när jag pullar min unga fitta i trosorna som jag sedan skickar till dig. Jag vill att du ska kunna lukta på trosorna och njuta av mina dofter. Tänk dig hur kåt du skulle bli om du visste att jag pullade min fitta i trosorna precis innan jag skickade dem till dig.

Jag kan även skicka bilder och videor när jag använder mina trosor. På bilderna kan du se hur jag sprutar i trosorna och hur fittsaften flödar. Det är en fantastisk känsla att veta att någon annan njuter av mina safter och mina dofter.

Jag vill att du ska veta att jag är seriös och att jag tar mina kunder på stort allvar. Jag skickar alltid mina trosor i diskreta paket och du kan lita på att du kommer att få precis det du beställt. Jag har många nöjda kunder som har köpt mina använda trosor och jag är säker på att du också kommer att bli nöjd om du beställer från mig.

Så om du är intresserad av att köpa mina använda trosor så tveka inte att höra av dig till mig. Jag har massor av olika modeller och material att välja på, och jag är säker på att du kommer att hitta något som du gillar.

Kontakta mig så skickar jag en prislista på olika modeller av trosor och du kan bestämma hur många dagar du vill att jag ska bära trosorna. Jag säljer även använda strumpbyxor och dildos som jag använt i min unga trånga fitta tills jag fått orgasm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *