Älskar wetsex och att kissa i trosorna

En av mina fetisher är wetsex och att kissa i trosorna

Jag är en svensk tjej på 36 år och jag har en sexuell sida som jag utforskar på olika sätt. En av mina fetisher är wetsex, vilket innebär att jag tänder på att kissa på eller bli kissad på. En annan sida av min sexualitet är att sälja mina använda trosor till män som vill ha en intim och upphetsande kontakt med mig på distans.

Vill du köpa mina använda kissdoftande trosor

Om du vill kan du köpa mina använda kissdoftande trosor som är fulla med kiss från min härliga trånga fitta. Du kan även välja sexiga trosor med fittsaft eller mensblod om det är det som tänder dig. Jag vill att du ska lukta på trosorna och njuta när du runkar och fantiserar om mig, min kropp och min sexualitet. Jag tänder på tanken att du blir upphetsad av mina trosor och fantiserar om vad jag har gjort i dem.

Min trånga fitta är alltid blöt och kåt

Min trånga fitta är alltid rejält blöt och kåt och jag pullar den varje dag till jag får en orgasm och kommer i trosorna efter att jag kissat i dem. Du väljer själv vilken modell och material du vill ha på trosorna. Jag har både större och mindre modeller som brief, high waist, stringtrosor, hipster, tangatrosa och boxertrosa. Alla trosor är använda och bär på min sexuella energi och doft.

Jag är öppen för att skicka upphetsande bilder på mig själv när jag kissar i olika trosor och pullar min trånga fitta. Du kan på bilderna se hur kisset flödar i trosorna och hur min fitta är våt och kåt. Det är en intim och personlig kontakt mellan oss som jag uppskattar.

Jag skickar även en prislista på olika modeller av trosor så du väljer själv vilka du vill ha och bestämmer hur många dagar du vill att jag ska bära trosorna. Jag säljer även använda strumpbyxor och sexleksaker som jag använt i min trånga fitta tills jag fått orgasm. Jag vill att du ska ha en upphetsande och njutbar upplevelse när du köper mina trosor och jag lämnar ingenting åt slumpen. Varje par trosor är behandlat med omsorg och kärlek för att du ska känna min närvaro och min energi när du luktar på dem.

Jag är öppen för olika former av kontakt och diskussion om dina önskemål och fantasier. Om du vill kan jag ge dig en personlig video eller bildserie där jag bär de trosor du köpt och tillfredsställer mig själv på olika sätt. Jag vill att du ska ha en minnesvärd och njutbar upplevelse som du kan återkomma till om och om igen.

Så om du vill köpa mina använda trosor och ha en intim och upphetsande kontakt med mig, tveka inte att kontakta mig. Jag är redo och öppen för att utforska min sexualitet och min kropp på nya och spännande sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *