Du tar emot mina använda trosor

Säljer mina använda kissfuktiga trosor till wetsex-fantaster

Jag är en svensk tjej på 19 år som älskar att experimentera med min sexualitet och utforska mina gränser. En av mina favoritfantasier är att kissa på mina partners ansikten och känna hur det rinner ner över min kropp och deras ansikten. Det är något så sexigt och förbjudet med wetsex som tänder mig enormt mycket. Därför har jag bestämt mig för att sälja mina använda kissfuktiga trosor till alla wetsex-fantaster där ute.

Jag vill att du ska kunna känna doften av min härliga rakade fitta när du tar emot mina använda trosor. De är fulla med min fittsaft och kiss, och jag vill att du ska njuta av det när du runkar och fantiserar om mig. Om du vill ha trosor med lite extra krydda, kan jag även erbjuda dig trosor med mensblod. Det är något så förbjudet och kinky med det som tänder mig enormt mycket.

Jag har en hel kollektion av sexiga trosor i olika modeller och material. Du kan välja mellan stringtrosor, hipsters, briefs, high waist, tangatrosor eller boxertrosor. Alla mina trosor är i hög kvalitet och kommer från kända märken. Du kan välja mellan olika material som bomull, lin, hampa, polyester, nylon, lycra eller spandex. Alla trosor är noga utvalda av mig och bär min personliga touch.

Jag bär mina våta trosor under flera dagar

Jag bär mina trosor under flera dagar för att de ska bli riktigt doftande och fulla med min fittsaft och kiss. Jag pullar min rakade fitta varje dag till jag får en orgasm och kommer i trosorna efter att jag kissat i dem. När du köper mina använda trosor, skickar jag med bilder på mig själv när jag bär dem och när jag kissar i dem. Du kan se hur kisset flödar i trosorna på bilderna.

Förutom mina använda trosor säljer jag även använda strumpbyxor och sexleksaker som jag använt i min rakade fitta tills jag fått orgasm. Du kan välja mellan olika sexleksaker som vibratorer, dildos, analpluggar eller geishakulor. Allt är använt av mig och bär min personliga touch.

Jag är öppen för alla dina fantasier och önskemål, så tveka inte att kontakta mig om du vill ha något speciellt. Jag kan bära trosor extra länge eller göra dem extra kissfuktiga om du vill. Allt jag vill är att du ska njuta av mina använda trosor och få en oförglömlig upplevelse.

Jag garanterar att alla mina produkter är 100% diskreta och kommer i en förseglat påse. Du behöver inte oroa dig över att någon annan ska veta om din kinky sida. Allt du behöver göra är att kontakta mig och beställa din personliga upplevelse av min rakade fitta i form av mina använda kissdoftande trosor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *