Jag säljer mina använda trosor

Jag heter Jenny och jag är en svensk tjej på 21 år som säljer mina använda trosor. Jag har ett stort urval av trosor i olika modeller och material, från sexiga stringtrosor till mer täckande briefs. Men det som gör mina trosor unika är att de är fulla med min fittsaft, kiss eller mensblod, beroende på vad du vill ha. Om du vill kan du till och med be om en kombination av flera olika ”dofter” i samma trosor.

Min fitta är alltid våt och redo för lek. Jag älskar att pulla min fitta och få en skön orgasm, och när jag bär mina trosor så blir de fuktiga och fulla av min kåta fittsaft. Det är den perfekta lösningen för alla som vill uppleva min sexuella energi på ett mer intimt sätt.

Jag har både trosor i naturliga material som bomull och hampa, samt i mer lyxiga material som polyester, nylon, lycra och spandex. Du kan välja mellan olika modeller som passar dina preferenser, såsom stringtrosor, hipster, brief, high waist, tangatrosa och boxertrosa. Min personaliserade tjänst gör det möjligt för dig att välja den perfekta modellen och storleken för dina behov, så att du kan njuta av min fittsaft på det sätt som passar dig bäst.

Använda strumpbyxor och sexleksaker

Jag har också ett urval av använda strumpbyxor och sexleksaker som jag har använt i min fitta tills jag har fått en skön orgasm. Detta ger en extra dimension av njutning för dig som kund, eftersom du kan uppleva min sexualitet genom flera olika produkter. Du kan välja att köpa en kombination av mina trosor och andra använda föremål, eller bara fokusera på mina trosor.

Jag vill att du ska vara nöjd med mina produkter och känna att du får det du vill ha. Därför erbjuder jag en personlig service där du kan välja hur länge jag ska använda trosorna innan jag skickar dem till dig, från ett par dagar till flera veckor. Detta ger dig möjligheten att anpassa din upplevelse efter dina behov och önskemål.

När du köper mina trosor får du också tillgång till mina upphetsande bilder och videor som visar mig i olika scenarier med mina trosor på. Du kan se mig leka med min fitta och få en orgasm, eller se mig kissa i trosorna. Detta ger dig en extra dimension av njutning och upplevelse av min sexuella energi.

Jag hoppas att du har hittat vad du söker hos mig och att du kommer att njuta av mina använda trosor och andra produkter. Tveka inte att kontakta mig för mer information om mina tjänster eller för att köpa mina använda trosor. Jag ser fram emot att höra från dig och tillfredsställa dina behov på ett mer intimt sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *