Du kan välja på olika trosmodeller

Vill du köpa mina snuskiga använda trosor?

Jag är en mogen kvinna på 36 år och jag har en förkärlek för att sälja mina använda trosor till personer som uppskattar den unika doften och smaken av en mogen kvinnas fitta. Jag tänder på att veta att mina trosor ger dig den erotiska upphetsning du söker och jag är mer än villig att tillfredsställa dina behov.

Du kan välja på olika trosmodeller

Jag erbjuder en mängd olika valmöjligheter för dig som vill köpa mina använda trosor. Du kan välja mellan olika modeller och material, från stringtrosor till hipster, high waist, brief och boxertrosor, tillverkade av bomull, lin, hampa, polyester, nylon, lycra eller spandex. Oavsett vad du väljer, kan jag garantera att trosorna kommer att vara fulla av mina kroppsvätskor – från fittsaft och mensblod till urin och annat.

Jag förstår att alla har olika preferenser, därför är det viktigt att du får precis vad du vill ha. Därför erbjuder jag en prislista på olika modeller av trosor så du kan välja vilka trosor du vill ha och hur länge du vill att jag ska använda dem innan jag skickar dem till dig. Ju längre jag bär trosorna, desto mer doft och smak samlas i dem, vilket innebär att de blir mer tillfredsställande för dig.

Jag vill att du ska känna dig helt nöjd med din beställning, och därför erbjuder jag även att skicka bilder och videor på mig själv när jag bär och använder trosorna, så att du kan se hur jag bär dem och hur min fitta reagerar på dem. På bilderna och videorna kan du se fittsaft som flödar i trosorna och hur mina orgasmer påverkar trosorna. Jag kan även skicka lite upphetsande bilder och videor på när jag pullar min mogna fitta i olika trosor.

Jag säljer även använda strumpbyxor och sexleksaker som jag har använt i min mogna fitta tills jag har fått sprutorgasm. Jag är alltid öppen för att diskutera dina önskemål och behov, så tveka inte att höra av dig till mig.

Jag vill att du ska känna dig helt trygg när du köper mina använda trosor och andra produkter från mig. Därför hanterar jag alla transaktioner diskret och respekterar din integritet. Du kan vara säker på att alla detaljer om vår affär kommer att hållas privat.

Sammanfattningsvis, om du letar efter något annorlunda, något som ger dig en unik erotisk upplevelse, och som samtidigt tillfredsställer mina behov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *