Experimentera med olika sorters trosor och material

Säljer mina använda kåtvåta trosor till män

Jag är en svensk tjej på 28 år som älskar att sälja mina använda trosor till män som tänder på den erotiska doften av min fitta. Det ger mig en kick att veta att någon där ute är så upphetsad av min kropp och mina safter att de vill köpa mina trosor.

Att sälja använda trosor är något jag kom in på för några år sedan. Jag började med att sälja trosor till killar som jag träffade på nätet, men snart märkte jag att det fanns ett större intresse för mina trosor än vad jag tidigare trott. Så jag började annonsera på olika sajter och plötsligt hade jag en hel del kunder som ville köpa mina använda trosor.

Experimentera med olika sorters trosor och material

Jag gillar att experimentera med olika sorters trosor och material, men jag har också några favoriter som jag vet att mina kunder gillar extra mycket. Jag har allt från stringtrosor till hipsters och gillar att variera mig beroende på vad jag har för planer under dagen. Jag har även sexiga trosor i spets och annat material som jag trivs att bära vid speciella tillfällen.

När jag bär mina trosor, tänker jag ofta på mina kunder och fantiserar om vad de ska göra med dem. Jag gillar tanken på att någon där ute luktar på min fitta och tänker på mig medan de runkar. Det är som om jag har en hemlig och sexig relation med varje kund som köper mina trosor.

Jag har en stark sexuell lust och älskar att pulla min fitta flera gånger om dagen tills jag får en intensiv orgasm. Min fitta är alltid våt och kåt och jag älskar att experimentera med olika sexleksaker. Jag vet att mina kunder blir extra upphetsade av att veta att jag har onanerat i de trosor som de köper, så jag ser till att ge dem det de vill ha.

Om du vill köpa mina använda trosor är du välkommen att kontakta mig. Jag kan skicka dig upphetsande bilder på mig själv och mina trosor så att du kan välja vad du gillar. Jag kan bära trosorna i upp till en vecka om du önskar, och jag garanterar att de kommer att vara fulla av min fittjuice.

Jag erbjuder också en extra krydda i form av trosor som är fulla med kiss eller bajs, om det är något som intresserar dig. Jag är öppen för de flesta önskemål, så tveka inte att fråga.

Sammanfattningsvis är jag en sexig, ung tjej som älskar att sälja mina använda trosor till kåta män som tänder på min fitta och min doft. Jag garanterar att mina trosor kommer att få dig att fantisera om mig och min kropp, och jag ser fram emot att få höra från dig och göra dina fantasier till verklighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *