Jag erbjuder ett brett utbud av använda trosor

Använda trosor med mogen fittdoft

Jag är en mogen kvinna på 46 år som är väldigt fascinerad av sex och erotik, och jag älskar att experimentera med olika sätt att uttrycka min sexualitet på. En av mina favoritsaker att göra är att sälja mina använda trosor till män som vill njuta av mina dofter och fantisera om mig.

Jag erbjuder ett brett utbud av använda trosor

Många varianter inklusive trosor som är fulla av mina kåta fittsafter och trosor som jag har kissat i. Jag har också trosor som är fulla av mensblod, för de som vill ha det. Oavsett vilken typ av använda trosor du vill ha, så kan jag ge dig precis vad du söker.

En av mina stora passioner är wetsex, och jag älskar att kissa i mina trosor. Jag tycker om att tänka på hur någon annan kommer att lukta på trosorna och njuta av min doft och mina fantasier. Jag vill att du ska njuta av mina trosor och fantisera om mig när du runkar.

Jag har många olika modeller och material av trosor, så det finns något för alla smaker. Jag har allt från stringtrosor och hipsters till high waist och boxertrosor. Och jag erbjuder både naturmaterial som bomull, lin och hampa, samt lyxigare material som polyester, nylon, lycra och spandex.

När du kontaktar mig för att köpa mina använda trosor så kan jag skicka dig bilder på när jag bär olika trosor och pullar min mogna fitta. Du kommer kunna se hur min fittsaft och mitt kiss flödar i trosorna. Det är en otroligt upphetsande syn som kommer att få dig att längta efter mer.

Jag erbjuder också använda strumpbyxor och sexleksaker som jag har använt i min trånga fitta tills jag har fått orgasm. Allt jag säljer har min unika doft och mina fantasier ingraverade i materialet.

Så om du är sugen på att köpa några av mina använda trosor, eller andra intima föremål, tveka inte att höra av dig till mig. Jag ser fram emot att höra från dig och att ge dig en oförglömlig upplevelse av min sexuella värld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *