Ett stort utbud av trosor

Mogen kvinna säljer använda trosor

Jag är en mogen kvinna på 44 år som säljer mina använda trosor till dig som tänder på att lukta på mina saftiga underkläder. Jag älskar att känna mig sexig och beundrad, och att sälja mina använda trosor ger mig en extra kick av upphetsning. Det är något så härligt med tanken på att du kommer lukta på min fitta och runka med mina trosor som en del av din fantasivärld.

Ett stort utbud av trosor

Jag har ett stort utbud av trosor i olika modeller och material som passar alla smaker. Vill du ha sexiga stringtrosor, hipsters, briefs, high-waisted, tangas eller större boxertrosor? Jag har det du söker. Jag har trosor i naturmaterial som bomull, lin och hampa, och lyxigare trosor i polyester, nylon, lycra eller spandex. Du väljer själv vilken modell och material du vill ha på trosorna.

Jag är inte rädd för att dela med mig av min sexuella upphetsning. Jag tänder på wetsex, och därför kan du också köpa mina trosor med kiss eller fittsaft. Vill du ha trosor med mensblod eller bajs? Det kan jag också ordna åt dig. Det viktigaste för mig är att du blir upphetsad av mina trosor, oavsett vad som får dig att tända.

Varje dag pullar jag min fitta tills jag får en sprutorgasm och kommer i trosorna. Min trånga fitta är alltid rejält blöt och kåt, och det finns alltid en hel del fittsaft som samlas i trosorna. När du köper mina trosor, kan du lita på att de är fulla av mina härliga safter, och att du kan njuta av dem precis som du vill.

Jag är öppen för dina önskemål och fantasier. Om du vill ha bilder eller videor på mig när jag pullar min fitta i olika trosor, kan jag ordna det åt dig. Du kan se hur fittsaften flödar i trosorna, och hur jag till slut får en sprutorgasm i dem. Om du har några speciella önskemål eller fantasier, tveka inte att berätta för mig. Jag är alltid öppen för att utforska nya saker.

Jag skickar alltid mina trosor i diskreta paket så att du kan känna dig säker och trygg i din beställning. Och självklart säljer jag inte bara trosor. Jag har också ett utbud av använda strumpbyxor och sexleksaker som jag använt i min fitta tills jag fått sprutorgasm.

Så om du är sugen på att köpa mina använda trosor, eller om du har några frågor eller önskemål, tveka inte att höra av dig till mig. Jag ser fram emot att få ge dig den upphetsande upplevelsen du söker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *