Lukta på mina trosor

Använda trosor med lukt från en mogen fitta

Jag är en mogen kvinna på 46 år och jag älskar att sälja mina använda trosor till personer som tänder på den sortens kink. Det är något som jag har hållit på med i flera år nu och det är något som verkligen får mig att känna mig sexig och självsäker. Det är något med vetskapen om att någon kommer att lukta på mina trosor och fantisera om mig som tänder mig och gör mig rejält upphetsad. Så, vill du köpa mina använda trosor?

De trosor som jag säljer är fulla av fittdoft och safter från min härliga mogna fitta

Om du är intresserad kan du även köpa trosor med mensblod eller till och med bajs, men det är något som du självklart får bestämma. Jag vill att du ska lukta på trosorna och njuta när du runkar till tanken på mig när jag pullar min mogna fitta i trosorna, och du fantiserar om att få tränga in med din kuk i min mogna och sköna fitta.

Min mogna trånga fitta är alltid rejält blöt och kåt och jag pullar den varje dag tills jag får en sprutorgasm och kommer i trosorna. När jag är riktigt upphetsad så kommer det mycket safter och jag vet att många av mina kunder tycker att det är riktigt upphetsande. Jag väljer själv vilken modell och material jag ska ha på trosorna, så det finns en hel del olika varianter att välja mellan. Jag har både större och mindre modeller, och jag är säker på att det finns något som passar just dig.

Om du är intresserad så är det bara att kontakta mig så skickar jag lite upphetsande bilder och videor på när jag pullar min mogna fitta i olika trosor. På bilderna kan du se hur fittsaften flödar i trosorna och hur jag till slut får en sprutorgasm i dem. Jag skickar även en prislista på olika modeller av trosor så du kan välja själv vilka du vill ha och bestämma hur många dagar du vill att jag ska bära trosorna. Jag säljer även använda strumpbyxor och dildos som jag använt i min mogna fitta tills jag fått en sprutorgasm.

Det är viktigt för mig att du som köpare känner dig nöjd med ditt köp och att du vet att jag alltid hanterar mina trosor och sexleksaker med stor omsorg. Allt jag säljer är 100% äkta och jag tar alltid extra tid på mig för att packa trosorna på ett sätt som bevarar doften så länge som möjligt.

Jag ser fram emot att höra från dig och att få ge dig en unik och spännande upplevelse genom mina använda trosor och sexleksaker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *