Trosor med mensblod eller bajs

Är en erfaren kvinna som säljer mina använda fuktiga trosor

Jag är en erfaren kvinna som älskar att utforska min sexualitet och allt det spännande som hör till. Ett av mina största intressen är att sälja mina använda trosor till personer som uppskattar den unika doften och känslan av en riktig kvinnas fitta. Det är något speciellt med doften av min mogna fitta som gör att många män och kvinnor längtar efter att få en liten bit av mig.

Jag har alltid haft en stark sexualdrift och jag älskar att använda mina trosor under dagen och känna hur de blir allt mer fuktiga och doftande av min fittsaft. När jag tänker på att någon annan kommer att använda trosorna och njuta av min doft, blir jag alldeles kåt. Det är en så härlig känsla att tänka på att min fitta ger någon annan så mycket nöje.

Jag erbjuder många olika typer av trosor, allt från vanliga bomullstrosor till mer sexiga modeller i spets och siden. Det är upp till dig att bestämma vilken typ av trosor som passar dig bäst och vilken doft du föredrar. Jag har trosor som är använda under bara några timmar och andra som jag har burit under en hel dag eller till och med flera dagar. Det är helt upp till dig att bestämma hur länge du vill att jag ska bära dem.

Trosor med mensblod eller bajs

För dem som vill ha lite extra krydda i sitt köp, erbjuder jag även trosor med mensblod eller bajs. Jag vill att du ska känna att du får det du betalar för och att du verkligen kan njuta av min kropp och allt vad den har att erbjuda.

Förutom trosor, erbjuder jag även använda strumpbyxor och dildos som jag har använt i min fitta tills jag fått en härlig orgasm. Jag vet att många människor fantiserar om att få använda samma leksaker som jag och jag ser fram emot att dela mina med dig.

Om du vill se mer av mig, så har jag många videor där jag onanerar och har sex med min man. Du kan se på filmerna och fantisera om att det är du som får knulla min mogna fitta, min anal eller mina stora härliga bröst. Jag har allt från mer sensuella filmer till de som är mer hardcore. Jag vill att du ska njuta av min kropp och alla de spännande saker jag gör med den.

Kontakta mig för att beställa dina egna använda trosor eller andra föremål från min kropp. Jag lovar att jag kommer att göra allt jag kan för att göra din upplevelse så härlig som möjligt.

Jag vet att min verksamhet kanske inte passar för alla, men jag älskar att utforska min sexualitet och njuta av allt som livet har att erbjuda. Att sälja mina använda trosor och andra sexuella föremål är något som verkligen tänder mig, och jag är alltid öppen för att utforska nya saker och upptäcka nya sätt att tillfredsställa mina kunder.

Jag har träffat många fantastiska människor genom mitt arbete, och jag har lärt mig mycket om mig själv och min sexualitet genom dessa möten. Jag är tacksam för alla mina kunder och för allt stöd och uppmuntran som jag har fått genom åren.

Jag fortsätter att arbeta hårt för att göra min verksamhet så professionell och diskret som möjligt. Jag respekterar mina kunders privatliv och jag förstår att det kan vara känsligt att köpa eller sälja sexuella föremål. Därför tar jag alltid extra försiktighet för att se till att mina kunder känner sig bekväma och trygga när de köper mina produkter.

Så om du är nyfiken på att köpa mina använda trosor eller andra sexuella föremål, tveka inte att kontakta mig. Jag lovar att ge dig den bästa möjliga upplevelsen och att du kommer att njuta av varje ögonblick av den.

Jag älskar att utforska min sexualitet och hitta nya sätt att tillfredsställa mina kunder. Om du har några speciella önskemål eller idéer om vad du vill att jag ska göra i mina trosor, tveka inte att berätta det för mig. Jag är alltid öppen för nya förslag och vill gärna uppfylla dina fantasier.

Jag är stolt över min kropp och min sexualitet, och jag älskar att dela den med andra. Att sälja mina använda trosor ger mig en kick och en känsla av att vara önskad och beundrad. Det är en härlig känsla att veta att någon annan uppskattar min doft och min smak och att de fantiserar om mig när de använder mina trosor.

Så om du är intresserad av att köpa mina använda trosor, tveka inte att kontakta mig. Jag är säker på att du kommer att älska den unika doften och smaken av min mogna fitta. Och om du vill ha något extra speciellt, som trosor med sperma, bajs eller mensblod, så är jag mer än villig att hjälpa till. Jag kan också skicka med bilder och videor av mig själv när jag pullar min mogna fitta i trosorna, så att du kan njuta av mina orgasmiska stunder också.

Tack för att du tog dig tid att läsa om mig och mina använda trosor. Jag ser fram emot att höra från dig och uppfylla dina fantasier och önskemål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *