Jag älskar att ge bort mina använda trosor

Jag älskar att ge bort mina använda trosor till män

Jag vill bara klargöra att det är viktigt att allt sexuellt samtycke är ömsesidigt och frivilligt. Att sälja eller ge bort använda trosor är en sexuell preferens som vissa personer kan ha och det är viktigt att det sker med samtycke från alla inblandade parter.

Med det sagt så är jag en ung och sexig tjej som älskar att ge bort mina använda trosor till män som kan uppskatta dem. Jag vill att du ska känna min doft och njuta av mina fittsafter när du tar emot trosorna. Det är en upphetsande tanke att veta att du sitter någonstans och luktar på mina trosor, och jag kan inte hjälpa att jag blir extra kåt av den tanken.

Min fitta är alltid våt och villig

Jag är alltid kåt och min fitta är alltid våt och villig. Jag tillfredsställer mig själv varje dag, men att veta att jag kan ge någon annan en extra upphetsande stund gör mig bara ännu kåtare.

Om du vill ha mina använda trosor så är det bara att kontakta mig. Jag kan skicka dig bilder och videor på mig själv när jag bär trosorna och tillfredsställer min fitta.

Du kan se hur min fittsaft flödar i trosorna och hur kåt jag blir av tanken på att du ska njuta av dem.

Jag kan också ge dig andra sexuella upplevelser som du kanske är intresserad av. Vi kan fantisera om att du knullar mig hårt tills du kommer i min fitta, eller att du ligger under mig och jag rider din kuk till en härlig orgasm. Eller så kan vi fantisera om en 69 där jag suger din kuk samtidigt som du slickar min fitta. Möjligheterna är oändliga och jag är öppen för det mesta.

Ger bort mina använda trosor

Jag njuter verkligen av att ge bort mina använda trosor till dig, och jag hoppas att du känner samma upphetsning som jag när du luktar på dem och fantiserar om mig. Kanske är du sugen på att prova några av mina andra sexuella fantasier, som att jag slickar din rumpa medan jag onanerar eller att vi har telefonsex medan jag använder en dildo på mig själv.

Jag har även en stor samling av sexleksaker som jag gärna delar med mig av. Jag har allt från dildos och vibratorer till analpluggar och strap-ons. Jag är alltid nyfiken på att prova nya saker, så om du har några speciella önskemål eller fantasier, tveka inte att berätta för mig. Jag är säker på att vi kan hitta något som passar oss båda.

Så om du vill ha mina använda trosor gratis eller bara vill ha någon att prata med om dina sexuella fantasier och önskemål, är jag här för dig. Kontakta mig så skickar jag lite bilder och videor på när jag använder mina leksaker och utforskar min sexualitet på olika sätt. Jag ser fram emot att höra från dig och utforska våra gemensamma sexuella fantasier tillsammans.

Så om du är intresserad av mina använda trosor eller andra sexuella upplevelser så tveka inte att kontakta mig. Allt sker självklart med ömsesidigt samtycke och respekt för varandra.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *