Jag har en sexuell preferens för wetsex,

Kiss och kisslekar (wetsex) i använda trosor

Jag är en svensk tjej på 26 år och jag har en sexuell preferens för wetsex, vilket innebär att jag tänder på kiss och kisslek. En del kanske tycker att det låter konstigt eller äckligt, men för mig är det en spännande och upphetsande del av min sexualitet. Det är också en av anledningarna till att jag säljer mina använda trosor, eftersom det ger mig möjlighet att dela med mig av mina kinky intressen till andra som delar mina preferenser.

Om du är intresserad av att köpa mina använda trosor, kan jag erbjuda dig en variation av modeller och material att välja mellan. Jag har allt från sexiga stringtrosor till bekväma boxertrosor i en mängd olika material, inklusive bomull, lin, hampa, polyester, nylon, lycra och spandex. Och självklart kommer alla trosor att vara fulla med mitt kiss och fittsaft, för att ge dig den ultimata upplevelsen av min sexuella njutning.

Jag är alltid rejält våt och kåt

Du kanske undrar hur jag lyckas fylla trosorna med så mycket vätska. Svaret är enkelt – jag är alltid rejält våt och kåt. Jag pullar min rakade fitta varje dag tills jag får en orgasm och det är då jag släpper lös min ström av kiss och fittsaft. Detta ger mig en enorm sexuell tillfredsställelse, och jag hoppas att mina använda trosor kan ge dig samma nöje.

För att ytterligare förhöja din upplevelse, kan du även välja att köpa trosor som är fulla med mensblod.

Jag har också några speciella trosor som jag har använt under mina wetsex-lekar, där jag har kissat direkt i trosorna för att ge en extra intensiv doft och smak av mina kroppsvätskor.

När du beställer mina använda trosor, kommer jag att skicka dem till dig så snart jag har använt dem tillräckligt länge för att fylla dem med mina safter. Jag kan också skicka med några upphetsande bilder på mig själv, när jag använder trosorna och när jag pullar min fitta.

Så om du är nyfiken på att utforska din egen sexualitet och vill ha några använda trosor att njuta av, tveka inte att kontakta mig. Jag är alltid redo och villig att ge dig den ultimata upplevelsen av min sexuella njutning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *