Jag har ett brett utbud av trosor

Jag älskar tanken på att någon njuter av mina trosor

Jag är en milf på 42 år och jag älskar att sälja mina använda trosor till män som tänder på det. Det ger mig en extra spänning i min tillvaro och jag älskar tanken på att någon annan njuter av mina trosor på ett sätt som jag själv inte kan. Jag vill att du ska känna min närvaro när du luktar på mina trosor och fantiserar om mig.

Jag har ett brett utbud av trosor

Jag har många olika modeller och material som jag bär och sedan säljer. Du kan välja mellan allt från hipstertrosor till stringtrosor, high waist-trosor, tangatrosor och boxertrosor. Jag använder även olika material på mina trosor, från bomull och linne till lyxigare material som polyester, nylon och spandex. Du väljer själv vad du gillar och vad som tänder dig mest.

För mig är det viktigt att mina kunder är nöjda och att de får ut det mesta av upplevelsen. Därför skickar jag alltid med lite upphetsande bilder och videor på mig själv när jag använder trosorna. Jag vill att du ska kunna se mig när jag drar av mig trosorna och sedan pullar min härliga milf fitta till jag får en fontänorgasm. Det är en upplevelse som du inte vill missa.

Jag är öppen för olika typer av beställningar, så om du vill ha trosor med mensblod eller bajs så går det också att ordna. Jag vill att du ska ha så mycket valmöjligheter som möjligt, så att du får precis vad du vill ha. Om du är osäker på vad du vill ha kan jag alltid ge dig lite tips och råd.

För mig är det viktigt att mina kunder känner sig trygga och säkra när de handlar av mig. Därför använder jag alltid diskreta förpackningar när jag skickar ut mina produkter, så att ingen annan än du behöver veta vad som finns i paketet. Dessutom använder jag mig av säkra betalningsmetoder för att du ska kunna känna dig trygg när du handlar av mig.

Utöver trosor säljer jag även använda strumpbyxor och dildos som jag använt i min milf fitta tills jag fått fontänorgasm. Om det är något annat du vill ha, eller om du har några speciella önskemål, så är det bara att höra av sig till mig så kan vi säkert ordna något som passar dig.

Så om du vill ha en extra spännande upplevelse i din tillvaro så är du välkommen att köpa mina använda trosor. Jag lovar att du inte kommer att ångra dig och att du kommer att få en upplevelse som du sent kommer att glömma. Kontakta mig idag så skickar jag över min prislista så att du kan välja ut precis de trosor som passar dig bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *