Trosor med kiss och mensblod

Jag säljer mina använda kissdoftande trosor

Jag är en ung och vacker kvinna på 26 år, som har ett unikt sätt att tjäna pengar på – jag säljer mina använda kissdoftande trosor. Jag har alltid varit sexuellt öppen och älskar att utforska min kropp på nya sätt. Att sälja mina använda trosor ger mig både en kick och en extra inkomst.

Om du är intresserad av att köpa mina använda trosor, kan du välja mellan olika modeller och material, beroende på dina önskemål och preferenser. Jag har allt från bekväma bomullstrosor till mer lyxiga modeller i siden och spandex. Oavsett vilket material du föredrar, kan du vara säker på att mina trosor kommer att vara fulla av mina härliga kroppsvätskor.

När jag väljer vilka trosor jag ska sälja, väljer jag oftast de som jag har burit under längre tid och som är ordentligt genomsyrade av mitt kiss. Min fitta är alltid rejält våt och kåt, och jag pullar mig själv till orgasm varje dag. Jag älskar att känna kisset rinna ner mellan mina lår och på trosorna, och jag hoppas att du också kommer att älska den unika doften.

Trosor med kiss och mensblod

Förutom mina kissdoftande trosor, kan du även köpa trosor som är fulla av min fittsaft eller till och med mensblod. Jag är öppen för alla slags önskemål, och jag vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp. Om du vill ha mer än bara trosor, kan jag även sälja använda strumpbyxor och sexleksaker som jag har använt i min håriga fitta.

Jag förstår att det kan kännas lite obekvämt att köpa använda trosor från en främling på internet. Men jag kan garantera att mina trosor är 100% äkta och att de kommer att levereras diskret. Jag använder diskreta paket och du kan vara säker på att ditt köp kommer att förbli konfidentiellt.

När du har köpt mina använda trosor, hoppas jag att du kommer att njuta av dem på det sätt som du vill. Lukt på dem, känn på dem och använd dem för att tillfredsställa dina behov. Och tänk på mig när du gör det – jag vill att du ska njuta av min unika doft och bli lika upphetsad som jag blir när jag kissar i mina trosor.

Så om du är intresserad av att köpa mina använda kissdoftande trosor, eller andra av mina kroppsvätskor, tveka inte att kontakta mig. Jag ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att hitta de perfekta trosorna för dina behov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *