Mina använda trosor

Jag tänder på att sälja mina använda våta trosor

Jag är en äldre kvinna som tänder på att sälja mina välanvända trosor. Det kan kanske verka konstigt för vissa människor, men för mig är det en sexuell kick som jag inte kan få på annat sätt. Det började för några år sedan, när jag upptäckte att det fanns en hel marknad för använda doftande trosor. Jag tänkte att jag kunde prova att sälja några av mina egna och se vad som hände.

Det visade sig vara en succé. Det finns faktiskt många människor där ute som tänder på att köpa och lukta på använda trosor. Jag tror att det handlar om en fetisch för dofter, för känslan av att ha något intimt och personligt från någon annan, och för fantasin om vad som kan ha hänt i trosorna.

Jag bestämde mig för att sälja mina trosor, och jag måste erkänna att jag tyckte att det var otroligt upphetsande. Jag säljer dem inte bara för pengarna, utan för själva upplevelsen. Jag vill att mina kunder ska njuta av mina trosor, att fantisera om mig och min mogna fitta, och att känna sig upphetsade när de luktar på dem.

Mina använda trosor

När jag säljer mina använda trosor, väljer kunden själv vilken modell och material de vill ha. Jag har både större och mindre modeller, och jag kan bära dem så länge kunden vill. Det är faktiskt en del av upplevelsen, att kunden kan bestämma hur länge jag ska bära trosorna. Det kan vara ett par dagar, eller till och med en vecka.

Jag vill att mina kunder ska känna sig delaktiga i hela processen. Därför skickar jag alltid bilder och videor på mig själv när jag använder trosorna. På bilderna kan man se hur fittsaften flödar i trosorna, och hur jag till slut får en orgasm i dem. Det är en intimitet som jag tror att mina kunder uppskattar.

För mig handlar det inte bara om att sälja trosor, utan om att ha en sexuell upplevelse med mina kunder. Ibland säljer jag till och med videor där min man knullar mig i trosorna, och sprutar sin sperma över dem. Jag vet att det kan vara en del av fetischfantasin för många människor, och jag vill ge mina kunder den upplevelsen.

Jag kan förstå att det här inte är för alla. Men för mig är det en spännande och upphetsande upplevelse. Jag älskar att få mina kunder att fantisera om mig och min mogna fitta, och att känna sig upphetsade när de luktar på mina trosor. Om du är intresserad av att köpa mina använda trosor, eller vill veta mer om mina filmer och videor, så tveka inte att höra av dig till mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *