Säljer mina fittdoftande trosor

Säljer mina fittdoftande trosor

Jag är en kvinna på 44 år som tänder på att sälja mina välanvända trosor. Det kan låta konstigt för vissa, men för mig är det en sexuell kink som jag verkligen njuter av. Det är något speciellt med att veta att någon annan får njuta av mina doftande trosor med mina safter från min mogna fitta. Jag vet att det finns en hel del människor där ute som är intresserade av att köpa mina använda trosor, och jag är mer än villig att tillfredsställa deras önskemål.

Jag vet att det kan verka lite underligt att sälja sina använda trosor, men jag ser det som en möjlighet att utforska min sexualitet på ett sätt som känns tryggt och kontrollerat. Jag väljer själv vilka trosor jag säljer och vem jag säljer dem till. Jag ser det inte som något annat än en rolig och spännande kink som ger mig en extra krydda i mitt sexliv.

Jag har alltid varit öppen med min sexualitet och har aldrig känt mig obekväm med att utforska mina fantasier. För mig handlar det om att ta kontroll över min egen sexualitet och känna mig bekväm med min kropp och mina önskemål. Att sälja mina använda trosor ger mig den självständighet och frihet som jag behöver för att känna mig lycklig och uppfylld.

Tänk på mig och min fitta

Jag tycker det är spännande att tänka på att någon där ute, kanske på andra sidan av världen, tänker på mig och min fitta medan de doftar på mina trosor. Jag njuter av att få höra om deras fantasier och önskemål och att kunna tillfredsställa dem på ett sätt som de verkligen uppskattar. Det känns som en härlig och positiv upplevelse för både mig och mina kunder.

Jag har en mängd olika trosor tillgängliga, i olika modeller och material. Du kan välja vilken typ av trosor du vill ha och hur länge du vill att jag ska använda dem. Kontakta mig så skickar jag över en prislista och lite upphetsande bilder och videor på mig när jag pullar min mogna fitta i olika trosor. Jag älskar att visa upp min kropp och min sexualitet på ett sätt som känns säkert och bekvämt för mig.

Så om du är intresserad av att köpa mina välanvända trosor, tveka inte att höra av dig. Jag är mer än villig att uppfylla dina önskemål och fantasier på ett sätt som känns tryggt och spännande för oss båda. Jag ser fram emot att höra från dig och att få dela min sexualitet med dig på ett nytt och spännande sätt.

En kommentar

  1. Önskar i första hand gå köpa dina väl använda, snuskiga och blöta trosor. I andra hand träffa dig.
    Skicka gärna en prislista på vad du har att erbjuda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *