Mina trosor på sig

Säljer mina använda doftande trosor till män

Jag är en kvinna i mina bästa år, en kvinna som vet vad jag vill ha och som njuter av att utforska min sexualitet på alla sätt och vis. En av mina stora passioner är att sälja mina använda trosor till män som tänder på den tanken. Att veta att en annan person kommer att andas in min doft och fantisera om mig medan de njuter av sig själva är oerhört upphetsande för mig.

Jag har alltid varit fascinerad av sex och sexualitet

Jag har alltid varit öppen för att prova nya saker. För några år sedan upptäckte jag en ny kink som väckte min nyfikenhet: att sälja mina använda trosor till främlingar. Det började som en lek, men snabbt insåg jag hur mycket jag faktiskt gillade det.

Det finns något oerhört upphetsande med att veta att någon annan kommer att ha mina trosor på sig och andas in min doft. Att veta att de kommer att runka medan de fantiserar om mig och min mogna fitta är så otroligt sexigt. Och självklart njuter jag också av tanken på att tjäna pengar på min kink.

När jag säljer mina använda trosor är det alltid viktigt för mig att se till att de är noga använda. Jag vill att doften av min mogna fitta ska vara stark och tydlig så att köparen verkligen kan njuta av mina safter. Jag brukar bära trosorna i flera dagar innan jag skickar dem, för att se till att de verkligen blir ordentligt använda.

När du köper mina trosor har du möjlighet att välja vilken modell och material du vill ha. Jag har allt från små stringtrosor till större bomullstrosor. Du kan också välja hur länge du vill att jag ska bära trosorna innan jag skickar dem. Ju längre jag bär dem, desto starkare blir doften av min fitta.

Jag brukar också skicka med några upphetsande bilder och videor på när jag pullar min mogna fitta i olika trosor. På bilderna kan du se hur mina fittsafter flödar och jag får till slut en intensiv orgasm. Jag skickar också en prislista så att du kan välja vilka trosor du vill ha och hur länge du vill att jag ska bära dem.

Förutom att sälja mina använda trosor har jag också många videor på när min man knullar min sköna mogna fitta. I de sexiga filmerna kan du se hur min man kör in sin kuk djupt in i min mogna fitta tills han sprutar sin varma sperma långt inuti mig. Jag har också en hel del filmer där han knullar mina stora bröst och sprutar sin sperma över dem, eller knullar mig analt. Allt för att du ska kunna fantisera om att det är du som får knulla mig.

Jag är en kvinna som vet vad jag vill ha och som älskar att utforska min sexualitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *