Jag säljer mina använda trosor och sexleksaker

Jag säljer mina använda trosor och sexleksaker

Jag brukar använda mig av olika typer av sexleksaker som jag använder för att tillfredsställa min mogna fitta och ge mig själv sprutorgasmer. En av mina favoritleksaker är en stor dildo som jag använder för att tränga djupt in i min fitta och stimulera min g-punkt. Jag har också en liten vibrator som jag använder för att klittra min klitoris och ge mig själv extra njutning.

När jag säljer mina använda trosor och sexleksaker är jag alltid noga med att de är rengjorda och desinficerade innan jag använder dem för att garantera att mina kunder får en hygienisk produkt. Jag packar trosorna och sexleksakerna noggrant och diskret och skickar dem till mina kunder i diskreta paket.

Jag tycker om att ge mina kunder en personlig upplevelse och är alltid öppen för att prata med dem och höra deras fantasier och önskemål. Jag älskar att veta att mina kunder njuter av mina produkter och fantasier om mig medan de använder dem.

Så om du är intresserad av att köpa mina använda trosor eller sexleksaker, tveka inte att höra av dig till mig. Vi kan prata om dina önskemål och jag kan skicka dig lite upphetsande bilder och videor för att hjälpa dig att välja rätt produkt för dig. Jag lovar att du kommer att bli nöjd med mina produkter och jag ser fram emot att höra från dig snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *