Använda trosor från tros-milfen

Använda trosor från tros-milfen

Hej och välkommen till min sida där jag säljer mina använda trosor! Mitt namn är inte så viktigt, men du kan kalla mig ”tros-milfen”. Jag är en MILF på 36 år som älskar att sälja mina använda trosor till dem som uppskattar det. Jag vill att du ska veta att jag tar min verksamhet seriöst och jag är mycket noggrann med att säkerställa att allt sker på ett diskret och professionellt sätt.

Många undrar varför jag säljer mina använda trosor och andra underkläder. Svaret är enkelt – jag älskar att känna mig sexig och beundrad, och jag älskar att veta att någon annan njuter av mina kroppsvätskor. Jag tänder på att tänka på dig som luktar på mina trosor och runkar till dem medan du fantiserar om mig.

Så vad får du om du köper mina använda trosor?

  • För det första kan du välja mellan olika modeller och material som passar dina preferenser. Jag har allt från större till mindre modeller, inklusive stringtrosor, hipsters, briefs, high waist, tangatrosor och boxertrosor.
  • Dessutom kan du välja mellan naturmaterial som bomull, lin och hampa, eller mer lyxiga material som polyester, nylon, lycra eller spandex.
  • Jag har även sexiga trosor med detaljer som spets och rosetter för en extra touch av sensualitet.

Men det är inte bara trosorna i sig som du får. När du köper mina använda trosor får du en del av mig själv, mina kroppsvätskor och mina fantasier. Du kan välja att få trosor som är fulla med min fittsaft eller kanske till och med lite mensblod eller bajs – det är upp till dig.

Om du undrar hur jag får mina trosor att bli så använda och saftiga, så är det enkelt – jag pullar min fitta varje dag tills jag får en orgasm och kommer i trosorna. Ibland kissar jag även i trosorna för att ge dem en extra doft av mina kroppsvätskor. Men jag vill att du ska veta att jag alltid ser till att mina trosor förövrigt är rena och fräscha när jag skickar dem till dig.

Jag vill också betona att min verksamhet är diskret och professionell. Jag respekterar dina önskemål och krav på sekretess, och jag kommer alltid att se till att allt sker på ett säkert och diskret sätt. Du kan vara säker på att ditt köp kommer att behandlas med den största respekt och professionalism.

Om du vill se lite upphetsande bilder och videor av mig när jag använder trosorna kan jag skicka dem till dig. Du kan se mig när jag pullar min fitta och låter fittsaften flöda ner i trosorna. Du kan också se mig när jag kissar i trosorna och ger dem en extra doft av mina kroppsvätskor.

Så om du är intresserad av att köpa mina använda trosor eller sexleksaker så hör av dig till mig nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *