Vill ge bort mina använda trosor till en brandman

vill ge bort mina använda trosor till en brandman

Vet ni vad som tänder mig någonting så oerhört? Brandmän. Åh, det finns ingenting hetare än män i uniform. Blir så våt i fittan av att bara tänka på alla sexiga brandmän som finns där ute.

Min högsta dröm är att få träffa en man som arbetar med detta yrke på krogen en natt, han skulle få knulla min fitta hela natten lång. Åh, vill bli sprutad i fittan av en brandman.

Ja hur som helst, jag tänkte kolla om det finns någon sexig välutrustad brandman som vill leka lite med mina använda trosor som doftar fitta? Du får välja färg på trosorna jag skickar till dig! Kanske du vill ha ett par röda fittdoftande sexiga stringtrosor? Jag är öppen för förslag.

Åh, hoppas verkligen att det finns någon man där ute som vill dofta på mina trosor som doftar mus. Du får även gärna skicka bilder på trosorna tillbaka till mig efter du har lekt klart med dem, okej? Det vore så himla roligt!!!

Nu ska jag pulla lite och sedan bege mig mot jobbet. Kollar in min mail här när jag kommit hem. Kanske man har fått ett nytt mail i inkorgen när man kommer hem…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *