Jag vill att du ska njuta av mina använda trosor

Vill du ha mina använda fittdoftande trosor helt gratis

Jag är en svensk tjej i mina bästa år som älskar att experimentera och utforska min sexualitet. Att veta att jag kan ge någon annan njutning och upphetsning med mina använda trosor är en spännande tanke. Jag är inte blyg när det gäller min sexualitet och jag älskar att ta kontroll över min egen njutning. Jag onanerar flera gånger om dagen och jag älskar att experimentera med olika sexleksaker och tekniker för att uppnå orgasm.

När det gäller mina använda trosor så älskar jag att bära dem länge och få dem ordentligt våta och kåta. Det finns något väldigt sexigt och intimt med att ha någon annans doftande trosor nära och jag vill gärna ge någon annan den upplevelsen. Därför har jag beslutat mig för att ge bort mina använda trosor helt gratis till någon som kan uppskatta dem.

Jag vill att du ska njuta av mina använda trosor

Jag vill att du ska fantisera om mig när du runkar och luktar på dem. Det är något väldigt upphetsande med att veta att någon sitter någonstans och luktar på mina trosor medan de fantiserar om mig. Det ger mig en härlig känsla av makt och kontroll över någon annans njutning.

Om du är intresserad av mina använda trosor så är det bara att kontakta mig så skickar jag några bilder på mig i olika trosor och berättar mer om hur du kan få tag på dem. Du kan välja vilken modell och material du vill ha på trosorna och jag kommer att bära dem så länge du önskar. Jag kan även skicka med några extra bilder och videor på mig själv när jag tillfredsställer mig själv eller använder sexleksaker.

Jag ser fram emot att höra från dig och att ge dig den ultimata doftupplevelsen med mina använda trosor. Kom ihåg att detta är en gåva från mig till dig, så länge du uppskattar dem och behandlar dem med respekt. Njut av mina trosor och fantisera om mig medan du runkar, jag lovar att det kommer att vara en upplevelse du sent glömmer.

Jag har också en fetisch för trosor och det är en stor del av min sexuella njutning. Att få en annan persons använda trosor är det ultimata för mig. Därför är det extra spännande för mig att tänka på att du kommer att ha på dig mina trosor och njuta av doften av min fitta. Jag kan inte vänta med att höra om dina erfarenheter med mina trosor och hur de gjorde dig upphetsad.

Jag förstår att det här kan vara en udda begäran för vissa, men för mig är det något som jag verkligen tycker om och som är en del av mitt sexliv. Jag ser det som en intim handling att ge bort mina trosor till någon annan och jag hoppas att du också kan känna den intimiteten.

Så om du är intresserad av att få mina använda trosor gratis och njuta av min fittsaft, tveka inte att höra av dig till mig. Jag ser fram emot att höra från dig och att dela med mig av mina trosor till dig.

En kommentar

  1. Hej!
    Jag skulle älska att få lukta på dina trosor och jag vill gärna ha ett par ordentligt våta av dina safter. Puss????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *