Sist jag hade sex var ett år sedan

sist jag hade sex var ett år sedan

Det är så himla tragiskt! Jag har inte haft sex på ett år. Förstår ni? Inte fått känna känslan av hur det är att ta emot kuk i analen samt fittan på 12 månader nu. Det är en jobbig tråkig känsla att inte få uppleva kärlek när man behöver det som mest.

Nu under sommaren så verkar alla finna kärlek. Allihopa förutom jag. Varför kan aldrig jag få chansen att hitta ett ligg? Jag klär mig snyggt, beter mig som en normal tjej, och lider inte av något handikapp.

Killar! Varför vill ni inte ha sex med mig? Säg mig… Jag behöver få veta. Är min rumpa för stor? Kanske är min häck rent utsagt för liten? Jag kommer att göra allt i min makt för att förbättra mig för just din skull om du väljer att kontakta mig för samlag.

Just nu så är jag så desperat att jag överväger att ha oskyddat sex faktiskt. Även fast det involverar risker. Jag har gått på torrt allt för länge nu och vibratorn har gjort sitt så att säga. Behöver få känna äkta kärlek nu för en gångs skull!

Kom och omfamna mig. Ta hand om min tajta röv. Jag behöver verkligen det just nu.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *