Mina trosor

Jag kissar i trosorna du får

Jag förstår att mitt förslag kan väcka en hel del känslor och åsikter, men jag vill ta tillfället i akt och berätta mer om mig själv och vad som fått mig att starta denna verksamhet.

Jag är en ung kvinna på 22 år och jag har alltid varit mycket sexuellt aktiv och öppen för nya erfarenheter. För mig handlar sex om att utforska mina egna gränser och att hitta nya sätt att njuta av min egen kropp och sexualitet. Att sälja mina använda trosor har blivit en del av detta, och jag har upptäckt att det finns en hel del människor där ute som delar mina intressen och fantasi.

Jag säljer endast trosor till personer som är över 18 år

Jag vill betona att min verksamhet är helt laglig och jag säljer endast till personer som är över 18 år. Jag är mycket noga med att säkerställa att alla mina kunder är respektfulla och förstår att mina trosor och andra produkter endast ska användas för personlig njutning och inte för att skada mig eller någon annan.

När det gäller mina trosor, så tar jag mycket väl hand om dem för att säkerställa att de är i så bra skick som möjligt när de kommer till mina kunder. Jag tvättar dem noga och förvarar dem i en lufttät påse för att behålla deras unika doft och smak. Om du vill ha trosor som har kiss i sig så har jag speciella rutiner för att säkerställa att trosorna hålls rena och att kisset samlas på ett säkert sätt. Jag kan även skicka med en liten flaska med mitt eget kiss om du vill prova på att smaka eller dofta på det.

Jag förstår att detta kanske inte är för alla, men jag hoppas att mina kunder kan respektera mina val och min sexualitet. Om du är nyfiken på att köpa mina använda trosor, så tveka inte att höra av dig till mig. Vi kan diskutera vilken typ av trosor du vill ha och hur länge jag ska använda dem innan jag skickar dem till dig. Jag kan även skicka med en personlig hälsning eller några extra bilder på mig själv när jag bär trosorna om det är något som intresserar dig.

Tack för att du läste min historia och jag ser fram emot att höra från dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *